Over ons

Voor de techniek van de EK voetbal gids 2008 tekende het team developers van Orangebite B.V.. Het concept en de invulling komt van de redactie en het productontwikkelingsteam van Leads2Travel.

Wij bedenken en ontwikkelen multimediale concepten voor de reisbranche en zijn uitgever van online reismagazine www.surprisetickets.nl, de Reiskrant Reisgids op Telegraaf Reiskrant.nl, Martinair Redtime en het digitale magazine Martinair Dreamtravel. In november 2007 introduceerden we de eerste serie Nederlandstalige reisgidsen voor op de mobiele telefoon.

Werkt de EK voetbal gids niet naar behoren? Stuur een mail naar support@orangebite.com met daarin het merk en type van je telefoon en je telefoonnummer. We proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wanneer de EK gids nu nog niet werkt op jouw telefoon dan bestaat de mogelijkheid, dat jouw type telefoon nog niet door ons getest is. Jij kan ons helpen en de EK gids voor jouw telefoon geschikt te maken! Stuur een mail naar support@orangebite.com met daarin het merk en type van je telefoon, je telefoonnummer en je opmerking m.b.t. de EK gids. Wij laten het je weten als er een demo voor je toestel beschikbaar is.

EK Gids