Safety Mizuno white Sonic Yellow Hardloopschoenen black Wave Neutraal v0Nm8nw
Waterlopen

Ons bedrijf ruimt jaarlijks meer dan 1.000 km waterlopen van kleine kavelsloten tot grote waterlopen, in totaal met een 10 tal machines van kleine midi graver tot grote rupskranen met een reikwijdte tot 17 meter.

Waar machinaal niet geruimd kan worden beschikken wij over een eigen ploeg handwerkers. Ook herstellen van waterlopen hoort daarbij, het leveren en plaatsen van verschillende soorten betuining, schanskorven, damwand beschoeiing, steenbestorting en bouwen van vistrappen of het graven van plasdrassen.

Grondstoffen die we nodig hebben voor werken zoals o.a. puin, silex, stenen, grind, parelgrind, zavel en grond enz. hebben wij steeds in eigen beheer op voorraad.

Wit Witte Hip Van Sneakers Sneakers Wit Hip Witte Witte Van Ygbfv76y

Slib ruimen

Slib ruimen is door de jaren heen ook een specialisatie geworden van ons.

Wij ruimen slib uit waterlopen en vijvers. Als het moet, rijden wij met onze machines in de vijver, zou dit niet mogelijk zijn, dan gebruiken wij onze slibboot.

De grootste kosten zit in het afvoeren van het slib. Om deze kosten te kunnen drukken, kunnen wij het slib indikken. U levert een besparing van 22% op van afvoer- en stortkosten.

Onze slib-indik containers werden vanuit de praktijk zelf ontworpen en het patent hierop werd verkregen in 2006.

Wit Witte Hip Van Sneakers Sneakers Wit Hip Witte Witte Van Ygbfv76y
onze certificaten